duminică, 24 ianuarie 2010

Introducere în lumea viselor mele

Bună!:)
În primul rând, sa facem cunoştinţă. Mă numesc Teodora, mai scurt Teo, şi am şaişpe' ani.
Mi-am propus sa creez acest blog pentru ca mă gândeam să-mi scriu anumite vise...<
La început mă gândeam la visele pe care le am atunci când dorm, dar probabil ca nu mă voi putea abţine sa nu postez şi anumite gânduri care mă macină, şi sentimente...<
Poate ca o sa consideraţi aceste vise nesemnificative, poate ca sunt, poate ca nu, dar pentru mine sunt ca o aventură în timpul nopţii!...Nici nu ştiu ce sa cred despre semnificaţiile viselor. Ştiţi şi voi...cu siguranţă aţi citit. Nu prea am încredere în ele, ca de altfel nici în horoscop care este schimbator...Ajung sa cred doar în chestiile bune care sunt scrise in horoscop :)).
Oricum, mie îmi place sa visez... chiar şi coşmarurile sunt interesante de multe ori, pentru ca sunt palpitante, şi totuşi de cele mai multe ori lipsite de finaluri fericite.
În următoarele postări am sa scriu câteva din visele de vara trecută pe care mi le-am notat.
Poate va întrebaţi cum de am reuşit sa îmi scriu visele, având în vedere ca de cele mai multe ori când te trezeşti nu mai îţi aminteşti ce ai visat chiar dacă încerci din răsputeri.. Ei bine, eu mi-am propus să-mi notez visele, aşa că în fiecare dimineaţă îmi notam ultimul vis, fie şi cu ochii pe jumătate închişi încercând să-mi amintesc fiece mic detaliu, şi veţi observa că există mici lacune în anumite vise pe care le voi posta.
Cam atât aş avea de spus, mai multe în următoarea postare unde voi transcrie primul vis pe care
l-am notat vara trecută.

2 comentarii:

free counters
Powered By Blogger